Nyheter

Stort bråk i Skillingaryd

Nyheter Strax efter midnatt larmades polisen till Skillingaryd och man grep fyra personer för grov misshandel.

Exakt hur det gick till har polisen under utredning men klart är att flera personer fick ta emot slag mot huvud, ansikte och rygg.

Vakthavande polisbefäl Roland Karlsson uppger att någon form av tillhygge användes av gärningsmännen.

– Det var ungdomar som blev nedslagna av rasister, säger en av våra läsare.

Taggar

Dela


19 reaktioner på Stort bråk i Skillingaryd

Pappan är o förblir en fegis.Han slog troligen inte nån.Den enda han slår är sin sambo. Vit makt musik heil/seigheil hälsningar är vardag i och hos hemmet/grannarna. Att pappan super med sin son o sonens kompisar för att han inte vet vad han ska göra med sonen är tragiskt. Att soc inte plockat ungen är otroligt.
Pappan har inget körkort men kör bil väldigt ofta ibland tillomed berusad till bolaget på lördagar.. polisen vet. Grannarna vet . Vsbo vet företaget han jobbar på vet. Soc vet… När händer det?!

Det här har inget alls att göra med politik!!!
En grov misshandel är vad det handlar om!

Handlar om mycket sjuka o störda människor som hoppar på oskyldiga ungdomar, o helt oprovocerat slår och sparkar på dem, även när de ligger ner o det säger mycket hur sjuka de är!
Fadern står o skriker att de ska dö medans modern misshandlar en ungdom grovt o barnen slår o hämtar tillhygge.

O polisen gör ett bra jobb så de lär få sitt straff!

O Soc. dags att agera!!

Förbannad – mycket bra skrivet. Är det så som du skriver så är det ju för illa. Vad är det för föräldrar som håller på med sådant?

Ungdomar och deras föräldrar som slåss misshandlar. Man får hoppas dom blir straffade.

Vill bara förtydliga för ”Karl” m fl att det INTE var invandrare/nyanlända som slogs utan ett gäng ”vanliga” svenska ungdomar och två av deras föräldrar…
Det är väl snarare detta som kommer att bli vardag om SD får makten – vilket jag sannerligen inte önskar!

välkomna till det nya Sverige. hoppas bli ordning på detta efter valet så rätt parti få ta över och styra upp Sverige igen.

Karl du kanske kan växa upp å ta reda på vad det var för några som slogs

Jag är en av de utsatta och jag förklarar gärna händelsen för er som inte var där.
Vi är inte ett par lättkränkta ungdomar i 15-årsåldern som det kan tydas som utan vi är mellan 23-27 år, och vi träffas några gånger om året vid festligheter såsom nyår och midsommar bland annat.
Vi blev påhoppade helt oprovocerat på väg till en annan fest. Typerna som gjorde detta är både ungdomar och föräldrar till dessa, med främlingsfientliga åsikter. De ropade ”neger” till en av oss och marscherade och gestikulerade ”sieg heil” tillsammans med flera glåpord.
De slog och skadade flera av oss, bland annat med ett tillhygge, och sa även att de skulle döda en av oss.
Detta är en glimt av händelsen och vi drabbade är fortfarande i chock och mår psykiskt dåligt över vad som hänt och vad vi blev utsatta för helt oprovocerat.
Nu ligger det i polisens händer och vi får hoppas att dessa gärningsmän får sota för de skador de orsakat oss både psykiskt och fysiskt.

Hej om det är dom jag tro att det är så vet dom inte vad rasism är. De är bara lite efter sig och tycker det är tufft att hålla på men, det är nog slut med det nu. De har nog vare sig jobb eller skola att gå till i fortsättningen

De som gav sig på dessa ungdomar uttrycker ofta sina främlingsfientliga åsikter på allmänplats.

Råder ingen tvekan om att åtminstone en av killarna har rasitiska åsikter. Om personen i fråga är smart nog att inse vad han håller på med är en annan sak.
Här borde soc gjort nåt för länge sen

Mycket bra skrivet håller till fullo med dig. Man får ju hoppas att dom åker dit.

Nej, det är väl normalt att föräldrar hetsar sina barn genom att ropa ”döda negern”?
Eller att sitta och supa med dem samtidigt som man skriker SD-slagord?
Håller med att i detta fallet skulle soc agerat för länge sedan!

Kan av egen erfarenhet säga att man blir kallad ”rasist” vid minsta lilla diskussion man har med det aktuella gänget. Trots att man inte sagt ett enda nedvärderande eller rasistiskt ord till dom. Så den uppgiften bör nog tas med en nypa salt…

Jag var en av ungdomarna som var där, var absolut rasister, blev påhoppade helt oprovocerat för att en av oss enligt dem hade ”fel” hudfärg och skulle därför dödas.

Så att skrika ”jävla neger” och ”sieg heil” är inte rasrasistiskt tycker du?? Då har du ju ganska så skev syn på vad rasist innebär…

Såklart dom säger så för är du dom eller du vet inte hur dom känner sig dom e bara barn också tänk lite

Kommentarsfunktionen är stängd