Nyheter

Stort bråk vid Hjortsjöskolan

Nyheter Polisen har fått in mängder av anmälningar om misshandel, efter ett större bråk i Vaggeryd.

Natten mot söndagen ska det ha varit ett större bråk vid Hjortsjöskolan. Arkivbild

Bråket ska ha ägt runt i närheten av Hjortsjöskolan natten mot söndagen.

Ett större antal, främst ungdomar ska ha varit inblandade i bråket. Polisen har i dagsläget fem olika anmälningar om misshandel att försöka utreda.

Pia Paldanius, förundersökningsledare vid polisen berättar att det trotts att många inblandade inte finns några misstänkta i ärendet.

– Det är så att de som gjort anmälningarna inte kunnat eller velat namnge vilka gärningspersonerna va rit, förklarar hon.

Polisen har tidigare under helgen fått in ännu en anmälan om misshandel i Vaggeryd. En man i 20-årsåldern uppger för polisen att han blivit misshandlad av en eller flera personer. Inte heller i det fallet har polisen någon misstänkt i nuläget.

Taggar

4 reaktioner på Stort bråk vid Hjortsjöskolan

Knark och fylla har det alltid varit vid Hjortsjöskolan de senaste åren på fredag-lördagsnätterna är inget nytt, även stölder och skadegörelse förekom .

Då kanske det är på tiden att det görs något! Innan det är försent!!! Var finns alla fältare? Var är föräldravandringen som har bil tillhanda från kommunen? Fungerar inte ungdomsverksamheten i kommunen? Eller är det för att man fokuserar på fel åldersgrupp?
Förstår att 20.åringar inte hör till den inriktade kategorin, men spannet på gängen i kommunen är från 14 års ålder och uppåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *