Nyheter

Strömavbrott i Skillingaryd – 946 hushåll drabbade

Nyheter Just nu är närmare tusen hushåll utan ström i Skillingaryd. Texten uppdaterad kl 07.23: Vattenfall meddelar att beräknad klartid för reparation är klockan 09.30. Inkoppling av kunderna i området görs stegvis. Vaggeryds Energi informerar på sin hemsida att det är driftstörning av tjänsterna, som exempelvis fiber, i och med strömavbrottet.

Uppdaterat kl 07.36; Vaggeryds Energi har nu reservkraft på plats för att kunna starta tv- och bredbandsutrustning i Skillingaryd. Detta gör att fastigheter/kunder som inte är berörda av strömavbrottet nu åter har sin TV och bredbandsleverans i drift. Vaggeryds Energi meddelar att du som kund kan eventuellt behöva starta om din konverter och router.

Arkivbild från tidigare elarbete i kommunen

Dela


7 reaktioner på Strömavbrott i Skillingaryd – 946 hushåll drabbade

Bara att vänja sig, snart har vi bara ström vissa tider på dygnet. Sverige snart jämförbart med Nordkorea. Tyvärr gäller det inte bara strömtillförseln.

Skillingarydsbo

Alternativt slutar man hitta på och ser livet lite positivt i stället. Livet är fantastiskt, även om strömmen går en timme är oddsen ganska låga för koncentrationsläger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *