Nyheter

Stulen bil hittades i skogen

Nyheter I ett skogsområde utanför Vaggeryd har idag en stulen bil anträffats

Den övergivna bilen hittades i ett skogsområde väster om Vaggeryd under morgontimmarna. Vid kontroll från polisen visade det sig att den var anmäld stulen. Polisen begav sig till skogsområdet men ingen person hittades i anslutning till den stulna bilen.

Bilen anmäldes stulen redan i februari 2017 och stals då från en parkeringsplats vid Axamo i Jönköping.

 

Arkivfoto

Taggar

Dela


4 reaktioner på Stulen bil hittades i skogen

Kanske skall Skillingaryd.Nu skriva om detta problem? Dessa föräldrar kanske missar dessa kommentarer, känns oerhört viktigt att lyfta innan den stora olyckan är framme. Tack för att ni delar med er om detta problem!!

Efter första insändaren har flera berättat att de har råkat ut för samma incident. Nu får föräldrar ta tag i detta och inte skylla på samhället. Ni är ytterst ansvariga.

Samma mopeder som körde i Skillingaryd i torsdags ?
De gemlade med sitt liv körde om på båda sidor om bilen samtid körde på trottoaren körde slalom på de vita strecken de var många och var på alla sidor om en
Roligt otäckt ! Tack o lov så hände inget men det vara rena turen

Idag höll en allvarlig olycka på att hända.Jag körde i 30 km hastighet vid Hjortsjöskolan, jag hade mötande trafik. Då kom plötsligt en mopedist och bara swishade förbi ,samtidigt kommer två andra mopedister på höger sida med samma höga hastighet. Samtidigt gör de en gir över på andra sidan mitt framför min bil. Så nära att det kunde blivit en otäck krock. Ni som har ungdomar med mopeder, kolla upp hur de kör. Om ni vill har dom i livet. I dag var det en hårsmån från en allvarlig olycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *