Nyheter

Swedbank stänger för spontanbesök

Nyheter Idag meddelade Swedbank i Vaggeryd på sin hemsida att man stänger för spontanbesök och utökar tiderna för bokad rådgivning.

”Våra kunders beteende förändras och de flesta bankärenden sker idag digitalt. Internet-, mobil- och telefontjänster ger numera service för vardagsärenden dygnet runt. Det innebär att vi har färre kunder som besöker våra bankkontor för att exempelvis betala räkningar men istället fler kunder som vill boka tid för rådgivning” skriver Swedbank under meddelande i sin internetbank.

Från och med den 9 augusti gäller de förändrade öppettiderna för banken i Vaggeryd. Informationen lämnades idag ut som meddelande till inloggade kunder i internetbanken. 

Arkivbild

Taggar

Dela


10 reaktioner på Swedbank stänger för spontanbesök

Denna kommun är otroligt bra tillväxt, men alla butiker och banker slår igen och flyttar. Vad gör kommunen åt detta? Ni måste väl ha något att säga till om eller vill ni att folk ska välja Jönköping igen då Båramo är lika långt därifrån

Invånare i Vaggeryds kommun ökar men tjänster blir sämre. Handelsbanken är borta och Swedbank vill inte längre ha pontanbesök för rådgivning.
Vaggeryds kommun måste göra kommunen mer attraktiv annars kommer det att invånarna flytta till en annan kommun. Både centrum i Vaggeryd och Skillingaryd är jätte tråkiga. Inte alls roligt att promenera genom. Bara för att handla det man behöver och sedan snart åker hem!

Ynkedom. En kommun utan bank – helt otroligt. Kan kommunen ragga upp någon annan bank?
Får väl flytta min förmögenhet utanför kommunens gränser.

Handlar ju inte om bemötande av kunder. Handlar om att få kunder kommer dit. Enkel logik. Varför ha öppet om ingen kommer dit.

Det är inte alls någon enkel logik för du måste infinna dig personligen på banken för att få en bankdosa.

Så du menar att banken ska ha öppet för att du vid 1 tillfälle ska hämta ut en bankdosa? Är det därför de ska ha öppet, då förstår jag de väljer att lägga ner. För det kostar pengar att ha extra öppet för den sakens skull. Då kan man faktiskt ringa och boka tid. Men andra regler i Vaggeryd

Det finns många som vet hur de betala sin räkningar. Det är tråkigt att Swedbank meddelar detta

Oj vad tråkigt att man inte kan få mer öppettider för att man måste boka hela tiden……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *