Nyheter

Systrarna Backlund masserar i ny lokal

Nyheter De fortsätter med sin verksamhet i nya lokaler på Jönköpingsvägen i Vaggeryd.

Båda systrarna har hållit på i ganska många år med sina verksamheter. Egentligen är det två företag som nu agerar under samma namn. Andrummet som är Marias företag och LB Massage och Hälsa som är Louise. 

 – När vi flyttade hit tyckte vi att det var smidigare att ha ett gemensamt namn för att inte krångla till det så då blev det Andrummet, säger Maria Backlund.

 – Vi vill tala om att vi finns kvar. Senast var vi på Vinas Ekohälsa som ju tyvärr gick i konkurs men vi fortsätter som vanligt, fortsätter hon.

Lokalen de nu arbetar i ligger i samma hus som bilprovningen och där samsas flera verksamheter. Bland annat Inas massage och hälsa som även har en liten butik med hälsoprodukter, som systrarna gärna samarbetar med på olika sätt.

 Vad är det roligaste med det här jobbet?
– Att kunna hjälpa människor till en bättre hälsa och ett större välmående både fysiskt och psykiskt. Vi utbildar oss ständigt, dels för att det är roligt att utvecklas, men även för att ha så många verktyg som möjligt för att kunna hjälpa på bästa sätt.

 Konkurrerar ni med varandra?
– Nej, absolut inte. Även om vi jobbar med samma behandlingar i flera fall så har vi olika typer av kunder. Vi jobbar på olika sätt, men har samma mål med våra behandlingar och vi rekommenderar ofta varandra. Vissa kommer hit för att få egentid och bara slappna av. Andra kommer hit för att de har problem och eftersom vi använder olika tekniker hjälps vi åt med vilken teknik vi tror är bäst, säger Louise Backlund.

 – Det här är inte vårt sista stopp utan en mellanlandning. Det finns behandlingar som vi inte får utföra här eftersom det inte finns vatten på rummet. Så drömmen är att hitta en större lokal med varsitt rum där vi kan utvecklas och kunna utföra alla behandlingar som vi har utbildning i, gärna tillsammans med fler terapeuter, avslutar de.

Louise och Maria Backlund tar hand om din hälsa. Foto: Martina Ojala

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *