Nyheter

Tårtan lämnades – tårarna rann

Nyheter Det var rörda medarbetare och tårarna kunde inte hållas tilbaka... Sociala företaget All:in på Smedjegatan blev idag alla-hjärtansdags uppvaktade med tårta från Onny Rydén (KD).

Frida Karlsson på All:in visste inte...  [1/6]

...varför Onny kom på besök  [2/6]

Azra Mekic ser till att sociala företaget rullar  [3/6]

En stor kram fick Onny  [4/6]

Ibtesal, Azra, Frida och Onny. Och tårtan förstås.  [5/6]

Azra och Frida firar alla hjärtans dag med tårta  [6/6]

Dörren öppnas till sociala företaget på Smedjegatan i Skillingaryd. Onny Rydén (KD) har tårtan i famnen som snart ska överlämnas. Inne på kontoret sitter Frida Karlsson. Hon är än så länge ovetandes om överraskningen.

– KD vill visa vår uppskattning på alla hjärtans dag för allt arbete ni gör, börjar Onny Rydén berätta.

Frida, som blev väldigt förvånad, vet inte riktigt var hon ska börja.

– Jag blir alldeles rörd, men vi är så många fler som jobba här, menar Frida som lovar att ringa in resten av gänget för tårtkalaset till förmiddagsfikat.

All:in är ett socialt företag som med hjälp av bidragspengar (bland annat från arvsfonden och Leader) skapar sysselsättning och hjälper medarbetare ut till arbetslivet. Tre anställda finns på företaget som har ett nära samarbete med arbetsförmedlingen, Remida och arbetsmarknadsenheten. I lokalen på Smedjegatan finns en tyg- och en träavdelning och projektet riktas mot hela GGVV-regionen.

– Vi har tur att vi kan hjälpa människor, alla vill jobba med något och vi är glada att få ut så många medarbetare till jobb. Vi är som en familj och tackar så mycket för uppmärksamheten, säger Azra Mekic.

– Vi syr kläder till förskolan just nu. Det ska vara flamingodans och vi har fått tyg från Kinnarps och Swedese samt sytt in små knappar i kjolarna så att det låter när man dansar, menar Frida Karlsson.

– Fantastisk verksamhet. Jag blir väldigt glad när de blev så rörda och tacksamma över tårtan, avslutar Onny.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Tårtan lämnades – tårarna rann

Idag Alla hjärtans dag blir det bröllop på farmen 19.30 på fyran. Det kan hända att brudparet kommer i en gammal bil från bygden med en känd Vaggerydsbo.

Grattis All:in och en honnör till KD som troget delar ut setta pris. Men lilla Gunnel? Va har TV-programmet Farmen med detta pris att göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *