Nyheter

Thaiboxningsklubbens lokal blev rökskadad vid branden i juli

Nyheter Men klubben är positiva och arbetet med att iordningställa lokalen är snart i gång.

Vaggeryd Muay Thai & Boxing som klubben heter är verkligen en klubb som är på tårna. Här är aktiviteter alla dagar i veckan och klubben har anordnat landskamper i boxning och thaiboxning. Klubben som startade 2005 har ungefär åttio medlemmar och lokalen används även av skolan och andra föreningar.

I början på juli hade de otur när en trasig fläkt som inte varit i gång på flera år plötsligt tog eld och lokalen blev rejält rökskadad. I dagsläget är lokalen utvädrad och luktar fräscht men tak, väggar och golv behöver åtgärdas. Dagarna innan branden hade klubben precis gjort klart ett nytt kök och en ny vägg som var tänkt till klättervägg för barnen. Det var bara den här lokalen i sporthallen som drabbades av branden för när brandlarmet går stängs alla dörrar så eld och rök inte ska sprida sig.

– Det är mycket som behöver åtgärdas men vi har haft möte med kultur- och fritidsförvaltningen som har varit här och tittat. De var väldigt positiva och har lovat att hjälpa till med att få ordning på lokalen igen, berättar Sören Andersson som är ordförande i klubben.

– Vår verksamhet drar i gång den 24 augusti och under en period får vi vara utomhus men vi hoppas att lokalen ska vara klar inom några veckor så vi kan vara inomhus i höst. Allt vårt material är sanerat och ihopsamlat i ringen och kommer att kunna användas när vi kör i gång igen, avslutar Sören.

Sören Andersson är ordförande i Vaggeryd Muay Thai & Boxing

Taggar

Dela


1 reaktion på Thaiboxningsklubbens lokal blev rökskadad vid branden i juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *