Nyheter

Trafiken måste stoppas på cykelvägen

Nyheter En boende mellan skolorna i Vaggeryd har lämnat in en vädjan till kommunen om hjälp med att stoppa bil- och mopedtrafik på cykelvägen

Arkivfoto

Småbarnsmamman är orolig för sina barn då mopeder och bilar kör i full fart på cykelvägen mellan Hjortsjöskolan och Fenix. ”Jag är riktigt livrädd att mina barn ska springa ut bakom vårt plank mot cykelvägen samtidigt som bilar och mopeder kommer i full fart”.

Boende i området önskar att kommunen sätter upp någon form av stopp vid infarten till cykelvägen så inget av fordonen kan köra in samt någon form av fartbegränsning för mopederna.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Trafiken måste stoppas på cykelvägen

Sätt upp lite farthinder så hastigheten måste hållas låg. Men ändå så pass stora mellanrum så folk kan köra ner sina båtar

Det är väl inte så troligt att någon privatperson skulle börjar sätta upp egna förbudsskyltar eller leka trafikpolis
Peter????

Det har inte hjälpt att säga något tidigare.
Förra året blåste det förbi en bil i drygt 100 km/timmen året dessförinnan också.
Det är nog bara fråga om tid innan någon tar lagen i egna händer.

Boende i området som jag känner ser inget problem. Vägen används delvis för att kunna sätta ner båtar i Hjortsjön. Själv har jag åkt där med släpkärra för att köra bort skräp från min tomt, men då har jag kört extremt sakta. Har aldrig sett några bilar köra hela vägen till Fenix. Problemet med mopeder är ovanligt men inte annorlunda här än på andra ställen Hoppas det inte kommer upp något hinder så vi kan nå sjön som vi vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *