Nyheter

Trafikolycka – bil in i trädgård

Nyheter Vid 11-tiden i dag inträffade en trafikolycka i Skillingaryd.

Trafikolycka vid korsningen Östra Allégatan - Sturegatan.

Det var två bilar som av okänd anledning kolliderade vid korsningen Östra Allégatan – Sturegatan.

Detta är en ökänd korsningen i Skillingaryd där det under årens lopp inträffat många olyckor. Sedan det blev väjningsskyltar från söder och öster har det dock blivit trafiksäkrare men i dag hände det alltså ändå att en av bilisterna missade att lämna företräde.

I samband med olyckan hamnade en av bilarna inne i trädgården vid ett hus.

Ingen person har skadats men en chockades.

Båda bilarna är från bygden.

Polisen meddelade senare att man är klar med den inledande utredningen. En av förarna, en man, hade inte stannat vid väjningsplikten och fick därför ett bötesföreläggande av polisen direkt på platsen. Bötesbeloppet är 2 000 kronor.

Från öster.

Den första brandbilen anländer.

Taggar

9 reaktioner på Trafikolycka – bil in i trädgård

Hoppsan. Trodde det var slut med olyckor i detta korset sedan jag flyttade efter 47 år och två dagar sedan från detta korset. Dessutom har ju gång och cykelbanan breddats sedan jag ofrivilligt fick flytta

Innan man satte upp nuvarande fåniga skyltar, hände det ALDRIG någon olycka i detta kors. Gemene man fattade hur man skulle agera, utan några extra skyltar och förordningar. Det var MYCKET BÄTTRE förr………….

Händer ofta incidenter i den korsningen. Nåt mer än väjningsplikten som infördes behövs. Möjligtvis ett flervägsstopp? Bor i närheten och kör i korsningen dagligen och får ofta bromsa för folk som ej följer högerregel eller väjningsplikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *