Nyheter

Tre skadade efter trafikolycka

Nyheter Vid 12.45-tiden i dag in träffade en trafikolycka på Jönköpingsvägen i Vaggeryd. Uppdaterad kl 13.40 och kl 21.15.

Olycka på Jönköpingsvägen i Vaggeryd

Enligt SOS ska det handla om en kollision med två bilar inblandade. Det finns i nuläget ingen information om eventuellt skadade.

Uppdaterad kl 13.40; Tre personer är inblandade i trafikolyckan. En bil ligger på sidan och 2 personer har tagits ut genom att klippa taket. Räddningsarbetet fortgår. Tre personer är förda till sjukhus med ambulans. Olyckan inträffade vid avsmalningen vid Götafors skola.

Uppdaterad kl 21.15; Tre skadade fördes till Värnamo sjukhus. Två kvinnor i 65-årsåldern är inlagda och är lindrigt skadade. En kvinna i 40-års åldern är lindrigt skadad men har fått lämna sjukhuset efter behandling.

Foto; Gert Olsson

Taggar

Dela


7 reaktioner på Tre skadade efter trafikolycka

måste göra nått åt lastbilstrafiken som inte bryr sig om genomfartsförbudet och personbilar som absolut inte respekterar hastigheten.

Alltid tyckt att det är mycket bättre med gupp än avsmalning för de flesta gasar på för att hinna före istället för att bromsa ner och väja för varandra.

Instämmer med ”först på plats”, ingen stulen bil alls.
Bilen som låg på sidan ”väjde” för stolpen vid insmalningen krockade med tjänstebilen som nästan stod still på den andra filen.

Olyckan hände precis utanför vårt hus. Om det gick fort eller inte i just det här fallet vet jag inte. Däremot vet jag att folk ofta kör som galningar på 30-sträckan här utanför oavsett skoltid eller inte. Något måste göras åt Jönköpingsvägen. Under perioder är vägen mycket trafikerad och som sagt går det ofta alldeles för fort. Det är bara tur att ingen blivit allvarligt skadad. Än.

Det var inga stulna bilar , en var en tjänstebil och en var 2 inkl 1 pensionär i med rullator.

De Väjde för stolpen vid 30-skylten och kom över på fel sida och frontade den andra bilen var av den välte på sidan och de körde inte mer än 30

Tydligen var den ena bilen stulen och kom i väldigt hög fart! Och för den bilen som kom på sidan gick det okej för den ena, bara en bruten arm! Tur i oturen

Undrar hur fort det gick på den 30-sträckan ??
Bil på sidan – uppklippt tak och 3 personer i ambulans. Man undrar ju ??

Tur det inte var några barn på väg till eller från skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *