Nyheter

Fyra till sjukhus efter olyckor på E4:an – polisen misstänker brott

Nyheter Fyra personer har förts till sjukhus efter de två trafikolyckor som inträffat på E4:an norr om Vaggeryd under eftermiddagen.

Bilder: Per Bunnstad/läsarbilder

  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

Första olyckan av de två skedde strax före klockan 14 i dag då en motorcyklist körde in i en personbil. På motorcykeln färdades två personer, en förare och en passagerare. Skadeläget har initialt bedömts som allvarligt. I olyckan har det framkommit uppgifter om att en motorcyklist kört slalom mellan bilar och därefter kört in i bakpartiet på ett annat fordon. På grund av detta har en förundersökning om grov vårdslöshet i trafik inletts. Motorcykeln kommer också tas i beslag och bärgare har beställts till platsen. Totalt drabbades fyra personer, varav två personer färdades på motorcykeln, och båda har förts med ambulans till sjukhus.

Några minuter senare, runt klockan 14.10, kom ytterligare ett larm om en flerbilskrock strax norr om Vaggeryd. Enligt räddningstjänsten var det en krock mellan en personbil och ett räddningsfordon. Det handlar om en påkörning bakifrån. Tre personer var inblandade i olyckan och två av dem behövde hjälp med att ta sig ur fordonet. Två personer som åkte i personbilen fick följa med ambulans. Skadeläget är okänt. E4 stängdes av i båda riktningarna i samband med räddningsarbetet och trafiken släpptes på vid 16-tiden.

Uppdatering: 18.43: 

En man i 60-årsåldern vårdas för livshotande skador efter en av olyckorna. Information från länets akutmottagningar säger också att två andra personer, en man och en kvinna, båda i 50-årsåldern vårdas för allvarliga skador.

Taggar

Dela


Läs mer

Motorcyklisten misstänkt för grov vårdslöshet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *