Nyheter

Trängsel när Coop öppnade

Nyheter Idag invigde Coop sin nya butik i Vaggeryd

Nu är Coop här  [1/5]

Bilar och cyklar på väg till den nya butiken  [2/5]

Mot kön  [3/5]

Slut på kundvagnar  [4/5]

Prydligt i hyllorna  [5/5]

Efter intensivt arbete i veckan med att förvandla den tidigare Nettobutiken till en Coopbutik så kom öppningstillfället. Det var lite av man ur huse för att stilla nyfikenheten. På parkeringen var det fullt överallt och bilar cirkulerade i hopp en en plats, en del valde till och med att parkera på platser som inte är avsedd för just parkering. Utanför butiken skötte vakter köbildningen för att undvika risken med för mycket folk samtidigt inne i butiken. Första dagen är naturligtvis lockande på alla sätt och nu vidtar utmaningen att bygga en trogen kundkrets.

Dela


9 reaktioner på Trängsel när Coop öppnade

Mycket bättre än när Netto hade men dyrt – nog mycket till om jag ska hit igen, Sen om köer, svagt att ta in så mycket folk

Ser att Ica annonserar mycket här i vår tidning, varför gör inte Coop det

Ja, det var en uppvisning. Rätt priser och kvalitet och det bästa medlemsbonusprogrammet så är ju framtiden inget problem. Hur kan Coop ha det bästa bonusprogrammet, jo dom har ju ingen borgarklass över sig som ska ha sina pengar, ”utdelning på insatt kapital kallas det visst”, att gå i livsmedelsbutiker idag innebär en risk, det finns ingen ”säker” livsmedelsbutik.

Jag trodde att Carina Ödebrink skulle inviga och klippa ett blåvitt band,,?

Inte konstigt att Sverige ligger i topp bland dödsfall i covid -19 när folk är så egoistiska.

Och ingen som helst reflektering över FHM rekomendation varken i artikeln ovan eller i butiken.

Blev uppmanad av personal att gå närmare andra bland självscanningskassorna (max 50 cm fr andra), därtill var övriga kassor helt tättpackat av folk i kö, inga avstånd där inte. Inkl folk i riskgrupp. En väktare som bara tittade på trängseln, vilken jag kommenterade och fick ”Det är upp till en själv” till svar. Nej. Den butiken kommer jag inte besöka förrän det är säkert igen.

Oj S. Det är väll upp till dig att att följa de riktlinjer som finns för att skydda dig? Du fattade ett oansvarigt beslut redan när du beslöt att åka dit. Helt sjukt att människor rusar till en nyöppning mitt i pågående pandemi och lägger ansvaret på butiken.

Verkligen härligt med en ny frasch matbutik i vaggeryd. Det är efterlängtat
Handla där du bor bättre än du tror

Kommentarsfunktionen är stängd