Nyheter

Tre räddades ur Hokasjön

Nyheter Klockan 01.00 kom larm om att tre personer gått genom isen på Hokasjön utanför Hok. Alla tre räddades och fördes till sjukhus.

Genrebild: David Alin

Räddningsstyrkor från Vaggeryd, Skillingaryd och Jönköping samt ambulans och polis larmades till platsen. Vid räddningstjänstens framkomst kunde man konstatera att det var tre stycken personer som låg i vattnet. Räddningstjänsten kunde undsätta samtliga tre personer som omhändertogs av ambulans. Arbete fortsatte för att säkerställa att ingen mer person befann sig i vattnet. Polisen rapporterar under morgonen att det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Tre räddades ur Hokasjön

Fråga nr 2 vem är ute på isen klockan 01 och fiskar? När man inte ser något över huvud taget så brandmännen får åka ut som man kan undvika om man tänker sig för och inte är ute på nätterna och famlar i mörkret.

Otroligt fint att läsa att räddningstjänsten räddade dessa 3 personer från vattnet vilket tyder på att vi i kommunen har kunniga och duktiga deltidsbrandmän som klarar av att både psykiskt och fysiskt genomföra en insats mitt i natten på detta sätt.

❤️

Kommentarsfunktionen är stängd