Nyheter

Tre vann fri månadshyra

Nyheter Tre hyresgäster hos kommunala Vsbo får en fri månadshyra för juli i år.

Elever på Fenix har gjort en årlig hyresgästenkät åt Vsbo sedan drygt 20 år tillbaka. Enkäterna går ut i mars och resultatet brukar presenteras för Vsbo:s styrelse på majsammanträdet.

– Årets enkäter har också gått ut i mars och svaren var hos Fenix i slutet på månaden. På grund av coronaviruset har gymnasieleverna studerat på distans och inte kunnat sammanställa resultatet från enkäten. Vi ser väldigt mycket fram emot årets resultat men får vänta på det till i höst då skolorna förhoppningsvis är igång som vanligt igen. Underlaget finns ju redan men sammanställningen saknas, noterar Satu Jonsson, vd för Vsbo.

Vsbo lottar varje år ut en månadshyra var till tre hyresgäster som besvarat enkäten. För att hyresgästerna inte ska behöva vänta på sina vinster genomförde styrelsen utlottningen på styrelsemötet den 11 maj.

De tre som hade tur i lottningen slipper sin bostadshyra i juli.
Iman och Hasan Kaddoura, Storgatan 49, Vaggeryd
Stig Gustavsson, Lagagatan 6, Vaggeryd
Börje Svensson, Storgatan 37, Vaggeryd

Centrala Vaggeryd 2013

Taggar

Dela


7 reaktioner på Tre vann fri månadshyra

Anna.
Att det står Vaggeryd vid t ex husförsäljning beror på att Skillingaryd ligger i Vaggeryds kommun och att det är fastjghetsbeteckningen som styr och däri ingår kommunnamnet.

Och dom som inte känner till det som bor långt härifrån,tror att dom köper ett hus i Vaggeryd, då ligger det i Skillingaryd. Det är inte ok.
Det är Vaggeryds kommun men dom som bor i Skillingaryd säger väl inte att dom bor i Vaggeryd.
Helt tokigt.

Kan garantera att det gick rätt till i dragningen, det var 3 personer som drog var sitt namn och fru fortuna bryr sig inte om bostadsort!
Kan avslöja att de som drog var från södra kommundelen! 😉
Sven Samuelsson ordförande VSBO

Vad jag mest tänkte på var att det allt som oftast står Vaggeryd,när det egentligen ska va Skillingaryd. Till och med när det är husförsäljning i Skillingaryd,ja då står det Vaggeryd. Mycket konstigt måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *