Nyheter

Tunnel byggs om

Nyheter Från och med imorgon och under fyra veckor kommer det att bli begränsad framkomlighet under järnvägstunneln på Sturegatan i Skillingaryd, som är den centrala vägen för att förflytta sig mellan öst och väst i samhället

Busshållplatserna stängs av vid Ljungberghsgatan och kommunen upprättar återigen tillfälliga hållplatser utmed Storgatan i Skillingaryd. 

Arbetet i, och i närheten av tunneln, ska förhindra översvämningar och det finns även en åtgärdsplan som är framtagen med Jönköpings Länstrafik då det ska byggas en portal under järnvägstunneln. 

Skiss från kommunens hemsida

Taggar

Dela


8 reaktioner på Tunnel byggs om

Ja bygg en viadukt för bilar även på andra sidan med en rak gång/cykel. Inte som det är nu ner och upp som ett u….

Ni har glömt den viktigaste informationen
Kommer tåget att åka som vanligt eller stå stilla

Väldigt viktig information för oss som ska ta oss till och från jobbet. Jag vet att det går buss men det passar inte med arbetstiderna.

Behövs ingen järnväg genom Skillingaryd, har åkt tåg till Värnamo två gånger i mitt liv och då kunde jag åkt moped. Och de kunde gjort en biltunnel vid Skillingehus också, det hade säkert blivit billigare än en snirklande cykeltunnel.

Ja jisses nu ska vi åka antingen norr eller söder ut för att komma till affärerna om det ändå gjorts riktigt första gången

Varför inte göra något åt sikten i undergången Södra Parkvägen i Vaggeryd? Det är svårt att uppfatta bilar Från Södra park och Vårdcentralen när man kommer från Skillingaryd-Värnamo och ska svänga mot centrum.

Det byggdes mycket ordentligt från början. Men ingenting fungerar utan skötsel. Gatorna måste hållas rena från löv och skräp som annars hamnar på brunnsgallren som annars inte tar emot vattnet. Gallren måste också hållas rena. Brunnarnas sandfång måste också sugas tomma så att de fungerar. Det här är bortkastade pengar när ingenting sköts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *