Nyheter

TV: Ingen ville åderlåtas

Nyheter Ingen ville i torsdags ha åderlåtning eller tandutdragning av Anders Palm, men det fanns andra vinster i en tävling med bland andra Östbo Historiska Sällskap.

Anders Palm redo för deltagarna  [1/7]

Alla tackade nej till åderlåtning och tandutdragning. Även Eva och Karin Eliasson.  [2/7]

Anders Palm var faktiskt väldigt snäll...tyckte Eva Eliasson och Jenny Larsen, båda pristagare som liksom övriga nöjde sig med andra priser än de två Anders erbjöd  [3/7]

Prisutdelning i Miliseum  [4/7]

Prisutdelare Ola Hugosson och Anne Ryman, en av vinnarna  [5/7]

Gunnar ”Nofs” Johansson var en av pristagarna  [6/7]

Anamaria med dotter Rebecca som vann ett pris  [7/7]

Under ett par sommarmånader fanns det möjlighet för intresserade att ta sig runt på Västra lägret och Fågelforsleden för att svara på frågor som Östbo Historiska Sällskap hade tagit fram.

Prisutdelningen ägde rum i torsdag kväll med först guidad visning av Anders Palm på soldattorpet Lillemo. Därefter var det prisutdelning på Miliseum.
De flesta av pristagarna deltog men ingen valde de två första priserna: Åderlåtning med Anders Palms hemtillverkade utrustning eller tandutdragning med verktyg från en mästersmed.

Det blev i stället presentkort, böcker med mera som delades ut.

Vinnare blev Gunilla Otterberg, Anne Ryman, Daniel Damberg, Kerstin Hasselberg, Jenny Larsen, Berit Remnemark, Gunnar Johansson, Eva Eliasson och Rebecca Gustafsson.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *