Nyheter

Tvingade offret att kyssa deras skor – filmade och spred vidare

Nyheter Två tonårspojkar står i dag åtalade i Jönköpings tingsrätt misstänkta för olaga tvång.

Pressbild

Det var i Skillingaryd i våras som tonårspojkarna ska ha tvingat en annan person att kyssa deras skor, detta genom hot och hoten ska ha bestått i att de hotade målsägaren med att misshandla och kissa på honom.

Båda tonårspojkarna nekar till gärningen.

Taggar

Dela


Läs mer

Tvingade offret att kyssa deras skor – tonårspojkar döms

4 reaktioner på Tvingade offret att kyssa deras skor – filmade och spred vidare

Fruktansvärt! Att några av föräldrarna till de åtalade inte ens hann ut ur rättssalen innan de mer eller mindre attackerade målsägandes far att de kunde swisha skadeståndet! Så makabert. Att de inte skäms över vad deras barn utsatt annat barn för! Ingen ursäkt? Bara betala och gå vidare. Vad lär sig barnen av det? De bägge två åtalade blev dömda för olaga tvång.

Ey din lilla sak lyssna du har ingen aning om vad de snackade efter rättegången så de är fett fel av dig att sitta här och skriva något sånt här tro mig de föräldrarna skäms nog riktigt mycket och vad jag vet så bad de om ursäkt eftersom jag är en av föräldrarnas barn och syskon till de som utsatt personen och de vet själva att de gjort fel och skäms väldigt mycket.

Till Anonym, jasså?
Bägge åtalade nekade till brott, de nekade trotts inspelningar samt två vittnen till det de gjort. Och de blev fällda för grövsta brottet i skalan olaga tvång. Så ångerfull var ingen av dem! Inte i rättssalen vad jag kunde se. Ganska normalt när man nekar.

Det var efterspelet av några av föräldrarna jag reagerade starkt över.

Målsägandes far höll upp dörren enligt god sed, medans flertal av föräldrarna till de åtalade inte ens hann ut ur rättssalen fören de attackerade honom med att han skulle ge dem ett swishnummer. Han såg väldigt chockad ut. Det var inga ursäkter eller jag beklagar i det. Som sagt jag var ju där!

Det var en av föräldrarna som ödmjukt tog målsägandets far i hand och bad om ursäkt då de verkade känna varandra sedan tidigare. Det hände i en av pauserna utanför rättssalen. Det såg jag och hörde också! Men till skillnad så var ju det av rätt art och karaktär inget jag reagerade över.

Nej, det är ju inte lätt när man bara sticker därifrån och inte stannar och ens försökte att prata heller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *