Nyheter

Underhållning vid SPF:s efterlängtade månadsmöte

Nyheter Äntligen – ja, det var reaktionen då SPF Seniorerna Vaggeryd höll sitt första månadsmöte sedan våren 2020 och tillika sitt uppskjutna årsmöte. Mötet var förlagt till hembygdsgården  i Byarum. Musikunderhållning, parentation och årsmötesförhandlingar stod på programmet.

Byarum  [1/6]

Underhållning vid SPF Seniorernas månadsmöte  [2/6]

Många slöt upp vid månadsmötet  [3/6]

Fullsatt lokal  [4/6]

Britt-Marie tackar Sabina  [5/6]

Britt-Marie informerar  [6/6]

Sammankomsten inleddes med underhållning av Sabina Henriksson från Hökerum i Ulricehamns kommun. Det blev ett mycket uppskattat program där Sabina sjöng och spelade på olika instrument. Bland annat nyckelharpa, gitarr, fiol, brummare, olika blåsinstrument och till sist säckpipa. Sabina kåserade om de olika instrumenten på ett mycket intresseväckande sätt. 

Årsmötesförhandlingarna inleddes med parentation över de medlemmar som avlidit under 2020. Ansgar Skillemar valdes till årsmötesordförande med Lennart Andersson som sekreterare. Styrelsen omvaldes i sin helhet och består av Britt Marie Oldin ,ordförande, Thore Ohlsson, vice ordförande, Lennart Andersson ,sekreterare sqamtChrister Holmgren, kassör, Jörgen Bergström, Mats-Erik Fransson och Elsebritt Carlsson som ledamöter. Styrelsen utökades med Siv Färnskog och Anders Mattsson.

Jörgen Bergström informerade om de till sista september pågående minnespromenaderna som arrangeras tillsammans med PRO, VSOK och museiföreningen. Ordförande Britt Marie Oldin presenterade kommande verksamhet och närmast är det månadsmöte i Bondstorp i september.

SPF Seniorerna Vaggeryd

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *