Nyheter

Ungdo(M)arna träder fram på årsmötet

Nyheter – Man föds inte med en dagordning i handen och vi är här för att lära oss, säger Carl Fredrik, ordförande för ungdomsavdelningen.

Ungdomarna tog plats vid (M) årsmötet på Järnvägshotellet

Årsmötet för moderaterna i Vaggeryds kommun hölls under måndagskvällen. Ett 25-tal medlemmar hade slutit upp varav många ungdomar fanns på plats.

– Vi är här för att se hur det går till, säger Hugo Rofors som är vice ordförande i ungdomsavdelningen.

– Jag får tyvärr inte rösta i valet i höst, jag är född tre månader för sent, menar Wilma Fritz, Vaggeryd som är 17 år och medlem i MUF.

Politiskt engagerade ungdomar som har startat upp en ny ungdomsavdelning i kommunen. Nu väntar kampanjer på Fenix inför valet för att locka fler medlemmar, då man i nuläget är ett 10-tal.

– Man föds inte med en dagordning i handen och vi visste knappt vad det var förut. Men nu är vi här för att lära oss hur ett årsmöte går till, menar ungdomsordförande Carl Fredrik Lindström som vill locka fler ungdomar till att bli politiskt engagerade.

– Vi är mycket glada för vår ungdomsavdelning, säger Gert Jonsson, kommunalråd, innan årsmötet drog igång.

Ungdomsavdelningen i (M). Från vänster; Alexander Aronsson, Hannes Gabrielsson, Hugo Rofors, Carl Fredrik Lindström, Alex Johansson och Wilma Fritz.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *