Nyheter

Uppbrunnen bil

Nyheter En totalt uppeldad bil har påträffats

När en av våra läsare var på promenad och passerade grustaget i Boarp, väster om Vaggeryd och  uppmärksammades denna bil som var helt uppbrunnen.

Frågan är om någon känner till det hela eller saknar sin bil.

Hur länge har bilen stått där och när skedde branden med tanke på rådande eldningsförbud.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Uppbrunnen bil

Förälder och vuxen!

Lars du kan ju ta ett vuxen ansvar och ta ett snack med de som gjort detta för läser man ditt inlägg så framgår det ju rätt tydligt att du vet vem det är. Sluta skrik föräldraansvar utan ta ett eget vuxen ansvar.

Vilken idiotkommentar den första av dom alla, man skall inte kasta sten i glashus eller ropa hej innan man kommit över bäcken…….,.

Lars Seger du är snurrigare än vanligt. Menar du att minderåriga under 18 år köpt en bil och sedan eldat upp den ?
Avgå från dina politiska uppdrag omgående om du inte har bättre koll.

Menar Lars Seger att det är ungdomar som gjort detta? Det förefaller vara lite märkligt. Mig veterligen måste man va 18 år för att få köra bil. Alltså vuxen enligt svensk lag. Sen huruvida man är mogen som en vuxen eller inte är en annan diskussion. Men en förälder kan varken stå till svars för, eller idka några givande konsekvenser för, någon som har fyllt 18 år. Möjligtvis kan vräkning ske om vederbörande bor hemma.

Lars Seger, du som sitter i KoF, du klagar ideligen men sällan lyfter du dina tankar högre upp trots din position. Jag försvarar absolut inte den som gjort detta, det finns inget som försvarar en sådan otroligt idiotisk handling! Men rikta din irritation mot rätt håll, i det här fallet är det inte tal om föräldraansvar då bilens ägare och förare garanterat är över 18 år. Och det är denne som har huvudansvaret, oavsett vem/vilka som varit delaktiga.

Rätt pinsamt att du inte har något annat att göra förutom att sitta här och klaga. Skaffa dig ett liv snälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *