Nyheter

Utemiljön vid Bullerbyns förskola ska göras klar

Nyheter När om- och tillbyggnaden av Bullerbyns förskola i SKillingaryd blev färdig för drygt två år sedan hanterades inte utemiljön i projektet. Skolan är angelägen om att färdigställa detta.

På gården finns behov av bland annat asfaltering, hantering av höjdskillnader, färdigställande av markarbete runt konstverk. I förslaget handlar det om åtgärder av stödmur, sandlåda, flisunderlag, kantsarger med mera.

Kostnaden för detta beräknas till 300 000 kronor exklusive lekutrustning. 

Fastighetsenheten delfinansierar med 100 000 kronor för planerat underhåll/reinvesteringar ur 2021 års budget.

Arbetet planeras att starta snarast möjligt, med hänsyn till verksamheten.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Utemiljön vid Bullerbyns förskola ska göras klar

Alla dessa missar man läser om..börjar det inte bli pinsamt låg nivå på kunskaperna? Känns som att det är för många som sitter i sandlådan och leker med våra skattemedel.

Kompetensen kring att ta fram kompletta lösningar för att upphandla kommunens behov lyser med sin frånvaro. Eller är det så att man är väldigt kompetenta och ”glömmer bort” vissa delar för att lättare få igenom investeringen? När sedan projektet är igång måste man ju ta kostnaden… Inredning på Fenix, utemiljö Åviken, miljoner som inte fanns med från början.

Det är nog svårt att tro på bara på ”glömska”. En så pass återkommande struktur måste rimligen bero på bristande kunskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *