Nyheter

Vaggeryds-politikern högt upp på regionlistan: ”Jag är laddad”

Nyheter När socialdemokraterna idag presenterade listan för 2022 års val till regionfullmäktige så återfinns Vaggeryds-politikern Simon Johansson på andra plats på den föreslagna listan över valbara ledamöter från GGVV-regionen.

Simon Johansson. Pressbild

Det är bara Värnamo-politikern Desiré Törnkvist som är före Simon Johansson på Socialdemokraternas lista till regionfullmäktige för GGVV-regionen (Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryd).

Det var under tisdagen som partiet presenterade sina listor till kommande års val och i ett pressmeddelande säger Vaggeryds-politikern Simon Johansson så här om den höga placeringen.
– Jag är givetvis oerhört glad och ödmjuk för det förtroende som valberedningen visat, och jag hoppas självklart att jag även får medlemmarnas förtroende när slutligt beslut fattas i slutet av november.

Han fortsätter:
– Jag är laddad inför att fortsätta arbeta politiskt i Region Jönköpings län. Vi bor på många sätt en region i framkant. Samtidigt saknas det inte samhällsutmaningar att ta tag i. Vi har fortfarande problem med stora hälsoklyftor. Rätten till en bra hälsa påverkas i allt för hög grad av din bakgrund och dina ekonomiska förutsättningar. Länet är också dåligt rustat för att hantera en omställning på arbetsmarknaden eftersom utbildningsnivån generellt sett är låg i nationell jämförelse.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Vaggeryds-politikern högt upp på regionlistan: ”Jag är laddad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *