Nyheter

Vaggerydsband släpper album

Nyheter Killarna i Someone´s sprudlar av energi och i går släppte de sitt första album. Vi har träffat grabbarna i deras replokal i kyrktornet.

Go rock från replokalen i kyrktornet  [1/20]

Johan Gunnarsson spelar gitarr  [2/20]

Måns Ottosson är basist  [3/20]

Gustav Ottosson sitter bakom trummorna  [4/20]

Scenen i kyrktornet  [5/20]

Skivan som släpptes igår  [6/20]

Teknik på golvnivå  [7/20]

Gustav förbereder spelningen...  [8/20]

...innan han sätter sig bakom trummorna.  [9/20]

Johan är duktig gitarrist  [10/20]

Måns lirar bas  [11/20]

Killarna i Someones  [12/20]

Bas  [13/20]

Flickidolerna har väskan packad inför releasespelningen  [14/20]

Gustav är riktigt duktig bakom trummorna  [15/20]

Gitarr  [16/20]

Rock on  [17/20]

Måns Ottosson  [18/20]

Johan Gunnarsson  [19/20]

Vaggerydskillarna rockar loss  [20/20]

Högst upp i missionskyrkan i Vaggeryd finns ett musikrum och här repar bandet ”Someone´s”. Killarna som är uppväxta på orten har musik som sitt största intresse. Nu släpper bandet sitt första EP-album och framtiden ser ljus ut.

– Vi har spelat tillsammans i tre år och nu satsar vi stort. Vi släpper ett album med fyra egna låtar och det är vår första riktiga skiva, säger Måns Ottosson som spelar bas i bandet.

”Someone´s” spelar populärmusik och alternativ rock med inslag av pop. Nästa fredag har bandet releasespelning i Jönköping och en spelning till är redan bokad på ungdomshuset i Jönköping.

Bandet består av Vaggerydskillarna Johan Gunnarsson på gitarr, Gustav Ottosson trummor, Måns Ottosson på bas sat flickidolen och sångaren Olliver Sääv, från Huskvarna, men nu boendes i Vaggeryd. Olliver har nyligen varit med i årets säsong av tv-programmet Idol. Han hade förhinder att närvara vid reporterbesöket så de övriga killarna fick istället bli reporterns rockidoler.

– Vi skriver gärna vår egen musik, det är så mycket känslor och man får sån energi av musiken, säger Johan Gunnarsson.

Det är Gustav Ottosson som har ordnat replokalen ovan missionskyrkan i Vaggeryd. Här har killarna sitt egna ”kryp-in” och har sina instrument uppställda. Ljudisolerat rum, scenen är uppbyggd och här stör killarna ingen när de rockar loss uppe i kyrktornet.

– Det bästa med musiken är gemenskapen, menar Gustav som inte är tycker det är ovant att stå på scen.

Killarna har gått på estetisk musiklinje och drömmer om en framtid inom musiken. Med albumet ”Live while I´m young” hoppas bandet på en karriär och drömmen om att leva på musiken inom fem år lyser i deras ögon.

– Det här är ett unikt album som släpps. Vi har skrivit låtarna själva och albumets namn är vi ensamma om, avslutar Måns innan de äntrar scenen i kyrktornet och river av en rocklåt för Skillingaryd.nu.

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *