Nyheter

Skottskadad 20-årig man förd till sjukhus – polisen jagar gärningsman

Nyheter Vid 19-tiden larmades polisen till stadsdelen Rörstorp i Värnamo på grund av ett allvarligt våldsbrott. Två ambulanser har varit på plats och snabbt kört mot sjukhuset. En person har berättat att han hört tre smällare som kanske kan vara från skottlossning. Uppdaterad kl 20.35. Skottskadad man förd till sjukhus. Polisen söker vittnen och jagar gärningsman

Avspärrat vid Blåbärsvägen i Värnamo. Foto; Jim Carlsson  [1/4]

Polis tillkallades efter att flera höga smällar hörts. Foto; Jim Carlsson  [2/4]

Polisen söker vittnen till händelsen där en person skottskadades ikväll. Foto; Jim Carlsson  [3/4]

En person är förd till sjukhus efter misstänkt skottlossning. Foto; Jim Carlsson  [4/4]

Uppdaterad klockan 20.35; Strax efter klockan 19.00 anträffar polisen en skadad man i området efter larm om höga smällar i området. Han fördes till sjukhus med ambulans. Mannen, som är i 20-årsåldern, var skottskadad, oklart hur allvarligt skadad han var. Flera polispatruller anslöt till området. Polisen arbetade med att skapa sig en bild av händelsen, söka efter gärningsperson/er, söka efter vittnen och säkra en brottsplats.

Polisen har pratat med personer på platsen för att få tag i vittnen, knackat dörr och sökt spår på Blåbärsvägen, där ett område av gatan är avspärrad. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Det finns i nuläget ingen gripen.

Polisen önskar tips från allmänheten. Om man har sett något i samband med de höga smällarna strax före klockan 19 så bör man ringa 114 14 eller tipsa på polisen.se. Även iakttagelser tidigare än så är av intresse.

Uppdaterad  klockan 21.35 med uppgift från polisen: Polisen har ännu ingen gripen. Arbetet pågick fortfarande på Blåbärsvägen med brottsplatsundersökning samt att söka mer information om händelsen från personer på platsen. Den drabbade är en man i 20-årsåldern. Det finns ingen ny information att lämna om skadeläget. Brottsrubriceringen försök till mord kvarstår.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *