Nyheter

Vems är bilen?

Nyheter Under ett antal veckor har en bil parkerats vid avfarten till Tofteryd vid E4:an. En läsare har hört av sig till redaktionen med frågan om vems?

Bilen har stått parkerad, lite slarvigt, i flera veckor. Vems är bilen?

Strax intill avfarten till den anlagda sjön söder om reningsverket i Skillingaryd har det stått en övergiven bil i flera veckor.

En läsare undrar nu vems bilen är?

Taggar

Dela


4 reaktioner på Vems är bilen?

Lagen föreskriver att det är markägarens ansvar att flytta etc anmäla att ett fordon har lämnats på plats, dock finns det i undantagsfall att fordon skall flyttas vid fara för trafik eller då det kan tex kan vara fara för miljöpåverkan såsom oljeläckage etc.

Slå upp registreringsnumret på webben så får man ju fram ägaren. Man kan ju även få reda på om den är stulen. Isåfall får dom väl ringa polisen så får dom komma och bärga bort den om den står så pass illa

Det har varit polis-banderoller på bilen förut så en god idé kan ju va att man kontaktar polisen. Får man grönt ljus av dom att flytta bilen så kör iväg skiten till närmaste skrot. Vem ansvarar för att ta hand om sånt här? Finns ju flera bilar i kommunen som bara står och skrotar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *