Nyheter

Vi vann fri månadshyra efter enkätsvar

Nyheter Enkäten delas årligen ut till alla Vsbo:s hyresgäster. I år har 586 personer svarat vilket motsvarar 51 procent av bolagets hyresgäster. Det är 24:e året som Fenixeleverna sköter enkäten och här presenteras utfallet av svaren samt vinnarna av fri månadshyra

– Enkäten är uppdelad i tre områden där trygghetsboende är för sig, Skillingaryd och Vaggeryd för sig. Vi får sämre betyg på vissa frågor men överlag är vi nöjda med resultatet. Med tanke på att vi inte varit inne i lägenheterna, annat än i akuta ärenden, under pandemin visar resultaten att hyresgästerna förstår att vi har varit tvungna att låta bli, säger Satu Jonsson vd på Vsbo.

Kommentarerna som inkommit gällande grannar är blandat, trevliga, störande, lyhört och att dom röker. I trappuppgångarna är det rätt bra, man önskar städ oftare och kanske någon har problem med lukt. Den utvändiga skötseln gäller snö och halka, för lite rabatter bland annat. Bemötandet har överlag varit toppenbetyg och att få tag på personal fungerar oftast bra, liksom felanmälan. Inre underhåll efterfrågas och då har det handlat om badrum och kök. Hyresgästerna summerar att de trivs mestadels bra i sitt boende.

– Vi ser att vi har väldigt nöjda hyresgäster på våra trygghetsboende. Detta trots att vi inte kunnat bedriva vår verksamhet som vanligt under pandemin. Vi tackar alla hyresgäster för den förståelse som visats och hoppas att vi snart är igång igen med verksamheten på trygghetsboenden, avrundar Satu Jonsson.

Deltagarna i hyresenkäten deltog i en utlottning av gratis månadshyra. Lottande vinnare blev Gun Nilsson Vaggeryd, Ingela Sombeck Vaggeryd och Irené Jonzen Skillingaryd.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Vi vann fri månadshyra efter enkätsvar

Väldigt ont om parkering vid Skolgatan 18

Står 1 bil borde lämnas till skroten

Tycker minst 1 bil/lägenhet

Bor i Tor och har bara gott att säga om Vsbo:s skötsel, städning etcetera.
Däremot är vissa av hyresgästerna ganska skräpiga av sig. Dagligen ligger godispapper, plastfilm från cigarettpaket, oönskad post/reklam etcetera slängt i hissen och trappuppgången. Likaså utomhus verkar många tycka att fimpar och begagnade snusprillor ser vackert ut på marken. Jag tycker att det är anmärkningsvärt att vuxna människor inte kan ta med sitt skräp och placera i närmsta papperskorg.

Inget ont om Vsbo i dessa frågor alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *