Nyheter

Vill du bli vår fjärde medarbetare?

Nyheter Vi behöver förstärka redaktionen på Skillingaryd Nu/Vaggeryd Nu.

Vår tidning fortsätter att utvecklas sedan starten för 15 år sedan. Vi har länge haft 1,5 tjänster och när Per Bunnstad nu planerar att gå ned i tjänst utökar vi till totalt  2,0. Vi har därtill en heltidstjänst i Värnamo och det är Peter Magnusson som har den.

Till vår redaktion i Skillingaryd söker ni nu en medarbetare som älskar att skriva. Tjänsten är heltid men kan eventuellt bli något lägre om så önskas. Knappt hälften av arbetstiden förläggs till kvällar och helger.

Per Bunnstad startade tidningen 2002 och för några år sedan började Kåre Boberg deltidsjobba. När han gick i pension  början av 2017 kom Sara Mejving in på en 75-procentig tjänst.  Lena Landin har under några månader i år jobbat halvtid för oss men hennes egen fotofirma expanderar varför hon helt fått koncentrera sig på den.

– Det är fantastiskt att få jobba med tidningen. Ingen dag är den andra lik och vips så har bara dagen gått, säger Sara Mejving som älskar jobbet som reporter.

Nu söker vi en ny medarbetare som framför allt ska ta över Pers reporterdel. Per ska nämligen gå ned i tjänst efter nyåret.

– Efter 45 år i branschen är det nödvändigt att  lämna över  och vi söker en person som älskar att skriva. Ingen av oss på tidningen har formell journalistutbildning utan man lär sig efter hand. Vi har intern utbildning där vi även tar till oss andra för att utveckla oss i arbetet. Allra viktigast är att man brinner för att förmedla lokala nyheter i vår kommun, säger Per.

De formella kraven är körkort, bil och en nyfikenhet på livet. Vi ser också helst att vår nya medarbetare är bosatt i Vaggeryd eller dess närhet.

Välkommen att kontakta oss på per@skillingaryd.nu eller telefonledes Per Bunnstad 070–213 14 66.

Peter, Per och Sara. Vem blir den fjärde?

Taggar

Dela


1 reaktion på Vill du bli vår fjärde medarbetare?

En kanonmöjligt för den som vågar, vill och kan! I arbetet som lokalredaktör lever du nära dina läsare som du jobbar för. Därför är det lämpligheten som avgör, inte högskolebetyget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *