Nyheter

Vinglig bilist välte med båt

Nyheter Utanför Hok, mot Malmbäck, fick polisen idag på förmiddagen samtal om en bilist som kört vingligt. Mannen greps senare på sjön efter att hans fordon brunnit

Arkivfoto

Polisen fick samtal om en man som körde bil strax utanför Hok, nära Malmbäck. Föraren verkade enligt inringaren vara påverkad av något och ska ha varit nere i diket och vänt med bilen vid något tillfälle. Polisen åkte ut och sökte efter bilisten men lyckades inte hitta honom. Ett nytt samtal kom till polisen om samma bil. Föraren, en man i 30-årsåldern, ska ha lämnat bilen och sprungit norrut mot Klappasjön.

Polisen kommer till platsen och bilen, som stod parkerad intill vägen, hade börjat brinna och polisen fick tillkalla räddningstjänsten. Brandmännen släckte branden och polisen kontaktades om en man som försökt att stjäla en bil, strax norr om sjön. Mannen misslyckades och sprang norrut. Efter några minuter får polisen information om att mannen befann sig i vattnet och en man sågs i en liten båt på sjön. Båten välte och mannen hamnade i vattnet som lyckades ta sig till strandkanten och polisen fick kontroll på honom. Han blev försedd med handbojor och fördes till polisstationen för förhör. Mannen ska även genomgå provtagning för att få klarhet i om han var påverkad av narkotika eller något annat.

Vilka brottsrubriceringar som blir aktuella är ännu inte klarlagt, och utredningen får slå fast om det är samma person som de olika inringarna har sett.

Taggar

Dela


1 reaktion på Vinglig bilist välte med båt

En eloge till poliserna som är mer nu än innan i våran kommun det behövs det är ju var dag som man läser eller hör om bråk eller droger alkohol mm. Bra att ni finns o gör det möjligt att folk som är lite äldre ska o kan känna sej tryggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *