Nyheter

Vivianne underhöll hos SPF

Nyheter SPF Seniorerna Vaggeryd har hållit sitt årsmöte i Missionskyrkans samlingssal i Vaggeryd och det var bland annat underhållning.  

Thore Ohlsson ledde parentationen  [1/4]

Lite ”Träna med Vivi”  [2/4]

Vivianne Nöjdh underhöll  [3/4]

På årsmöte  [4/4]

Parentation, årsmötesförhandlingar, goda semlor till kaffet, underhållning av Vivianne Nöjdh, Skillingaryd och sedvanlig lotteriförrättning stod på programmet.

Sammankomsten inleddes traditionsenligt med parentation över under året avlidna medlemmar. Det var namn på åtta medlemmar som ordförande Alf Carlsson läst upp och vice ordförande Thore Ohlsson tände ljus för var och en.

Därefter var det dags för årsmötesförhandlingar. Alf Carlsson omvaldes som ordförande. Thore Ohlsson och Ingeborg Edqvist avgick ur styrelsen. Ny i styrelsen är Barbro Andersson. Kvarstående är Lennart Andersson sekreterare, Britt Marie Oldin vice ordförande och Christer Holmgren, kassör.

Så var det dags för underhållning. Vivianne Nöjdh, Skillingaryd är en rutinerad revyprimadonna och hon plockade fram ett antal välkända och även mindre kända nummer ur sin rika repertoar. Det var mycket uppskattat och även allsång ingick i underhållningen.

Lennart Andersson presenterade studiecirkeln ”Lär känna din hembygd” och den startar i slutet på april med första besök i nya bilutställningen i Svenarum.

Nästa månadsmöte i SPF Seniorerna är tillsammans med Skillingarydsavdelningen i början på mars.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *