Nyheter

WIK-årsmöte i positiv stämning

Nyheter Waggeryds IK höll på onsdagskvällen årsmöte för 98:e gången. Sammankomsten genomfördes i en positiv stämning med 20-talet deltagare.

Styrelseledamoten Bengt Karlsson konstaterar att verksamheten just nu flyter på riktigt bra.
– I år har vi 17 fotbollslag plus fotbollsskola i gång samt fyra-fem bandylag vilket innebär att vi inom de båda idrotterna tillsammans har en bra bit över 20 lag i seriespel, berättar han.
– Problemet är ledarfrågan. Vi behöver fler ledare, gärna yngre i 25-30-årsåldern men även nyinflyttade eftersom vi nu befinner oss i en tillväxtperiod.
En folder om WIK:s arbete kommer att distribueras till hushållen för att underlätta rekryteringen av ledare och ungdomar.
Ett tecken på tillväxten är att WIK-fotboll ställer upp med såväl juniorlag för första gången på flera år men även med ett utvecklingslag för att överbrygga gapet mellan junior- och senioråldrarna.
På minussidan finns som sagt ledarbristen. I den nya styrelsen blev till exempel inga ersättare valda.
Styrelsen fick följande utseende:
Johan Svensson, ordförande, Ulf Rudolfsson, sponsoransvarig, Staffan Löfström, sekreterare, Gunnar Lövgren och Bengt Karlsson. De två sistnämnda representerar  bandy respektive fotboll.
På plats vid årsmötet fanns också Rickard Haegerstam, Christian Melin, Fredrik Pettersson och Peter Johansson från föreningen Vaggeryds Idrottsplats.
De fick beröm för planerna som är i toppskick.Det beror på
omsorgsfull bevattningen eftersom de ansvariga för skötseln av Vaggeryds Idrottsplats har förmånen att kunna hämta vatten från den närliggande sjön Yggen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *