[9/10]

[10/10]

Det blev hela 8–4 (4–1).

Målskyttar för WIK: Alexander Josephsson 2,  Niklas Hedin 2 samt  Conny Strandgård, Viktor Hjelm, Albin Ek och Anton Ljung.

WIK tog ledning på ett mål som var misstänkt offside och det blev också bortdöm. Efter 15 minuter kom en välförtjänt hemmaledning även o det var ett slumpmål där gästernas målvakt inte alls var alert.

Efter kvittering dröjde det inte ens minut innan WIK tagit ledningen igen och sedan släppte ma den aldrig.
– En mycket bra första halvlek, säger tränaren Rasmus Rudolfsson.

I andra halvlek hade WIK chanser till 5–1 men i stället kom två mål från Tjust och det var match igen. när WIK sedan gjorde 5–3 kändes det ganska avgjort.

WIK var bättre men de unga killarna i Tjust kämpade bra.

Extra plus i WIK till Albin Ek. Även Alexander Josephsson och Viktor Hjelm får lite extra plus.

Nästa match är mot Fredriksberg i Ronneby på trettondagen den 6 januari.