Bandy

WIK vände 0–2 till seger

Bandy Waggeryds IK låg under med 0–2 borta mot Åtvidaberg men vände till seger 5–3.

WIK fick slita hårt för att vinna. Det var en tät match men före pausvilan hann WIK reducera.

I andra halvlek inledde WIK bra och gick upp till 3–2 innan hemmalaget kvitterade.

Matchen kom att avgöras den sista kvarten med Alexander Josefsson i huvudrollen. Föst gjorde han 4–3 på straff följt av 5–3.

– En jämn och tät match. Ett bra motstånd för oss, noterar WIK-tränaren Gunnar Lövgren vars lag nu vunnit alla sex matcherna i bandytvåan.

Patrik Josefsson i målet var mycket duktig liksom broderns Alexander. Viktor Hjelm hörde också till de mer framträdande men allra bäst i laget var Jonathan Bäckdal som slet kopiöst i försvaret.

David Lagerstrand svarade för två mål och Viktor Hjelm för ett.