Fotboll

0–7 för Bredaryd/Lanna

Fotboll Bredaryd/Lanna har det tufft i fotbollstrean just nu.

Det blev 0–7 hemma mot serieledande Onsala och nu luktar det division fyra om laget. BLIK har nu fyra raka förluster och de tre senaste har slutat 0–5, 0–5 och 0–7.

– Tufft och inte lätt med vår tunna trupp som blivit ännu tunnare nu i höst, säger tränaren Patrik Magnusson.
Han menar att det är extra svårt när alla inte har möjlighet att träna och då orkar man inte så högt upp som i division tre.
– Vi mötte samtidigt bästa laget i serien, noterar han.

Gästerna fick också en smakstart: 1–0 efter tre minuter och 2–0 efter fyra. Efter 29 minuter kom 3–0 och i minut 44 halvtidsresultatet 4–0. I andra halvlek kom målen i minuterna 69, 73 och 90.

– Killarna i vårt lag krigade hela matchen men vi räckte inte till.

Alla kämpade ändå och extra plus till Rasmus Bengtsson, Dennis Andersson, Ekber Sjerotanovic och målvakten Daniel Gosciniak.

– Tungt men vi får bita ihop, säger tränaren.
Hoppet är det sista man överger men det gäller att bryta den negativa trenden.

I nästa match blir det en ny tuff uppgift: Serietvåan Stafsinge på bortaplan.