1–1 för IFK herr

Fotboll IFK Värnamo spelade 1–1 (1–1) i bortamatchen mot Ängelholm.

Charlie Vindehall i en annan match

IFK-tränaren Jons Thern berättar att det blåste fruktansvärt i Ängelholm och därmed väldigt vårspelet. För IFK var det extra tufft i första halvlek då man hade stark motvind. Trots det var man klart bättre än hemmalaget.

Division 2-laget Ängelholm tog ledningen efter 6–7 minuter på en frispark som med vindens hjälp blev omöjlig att bemästra för IFK. Edvin Becirovic gjorde 1-1 efter 36 minuter sedan han förvaltat en retur från målvakten. Han hade för övrigt själv skjutit i det första läget.

– I andra halvlek bodde vi att vi skulle kunna avgöra med tanke på medvinden men då spelade vi inte lika bra. Blev lite för hafsigt. Sammantaget ändå bra, säger Jonas Thern.

Lite extra plus till Francis de Vries, Charlie Vindehall, Victor Eriksson och Erick Brendon.