Bildextra: Rydaholm föll mot serieledaren

Fotboll Rydaholms Goif förlorade med knappa 0–2 (0–1) på bortaplan mot serieledande Vrigstad. Artikeln uppdateras.

[24/24]

Rydholms tränare Johan Elmblad tycker att man spelade bra i slutet av andra halvlek. I stället för en kvittering kom 2–0 alldeles i början av andra halvlek:
– Det blev uppförsbacke men i slutet av matchen spelade vi riktigt bra utan att hitta skarpa lägen. Vrigstad försvarade sig bra, säger Johan Elmblad.

Lite extra plus i laget till Erik Åkesson i backlinjen, Jakob Elw på mittfältet och Leon Bujupi i anfallet.

Nästa match spelas på torsdag och då kommer Norrahammars IK på besök till Kungshall. Rydaholm tar gärna en trepoängare för att öka försprånget ned till lagen i botten av fotbollsfemman.

Text: Per Bunnstad