Bor föll i slutminuterna

Fotboll Bors SK var på väg mot första bortapoängen i damtvåan men i 88:e minuten gjorde i stället Hultsjö Atom segermålet 2–1 (1–0)

Bors SK i seriematch. Arkivbild

Bors tränare Christer Svensson tycker att BSK-tjejerna var förtjänta av minst en poäng i dag:
– Lite småsurt att släppa in ett mål så sent i matchen, säger han.
Bor har framför allt haft det tufft på bortaplan men på sistone hemma. Det är en månad sedan man vann senast och det var mot Waggeryd med 5–0. På de fem följande matcherna har det blivit blott en poäng.

Bor kom till spel med bara tolv tjejer mot planade 14. Det blev två återbud på morgonen på grund av sjukdom.
– Varmt men alla kämpade bra.

I första halvlek gjorde hemmatjejerna 1–0 men sett till målchanser kunde det varit det minst omvända resultatet vid halvtidsvilan.
– Ja, vi hade tre klara målchanser. Vi hade även ett friläge till 2–1 i andra halvlek men missade och strax efter kom 2–1 för hemmalaget, säger Christer Svensson.

Det var en svårspelad plan men Bor svarade ändå för en stark insats. Enda mål kom efter ett inlägg från Tova Sandahl som möjligen Sara Ögren var sist på eller om det var självmål.

• Ny bortamatch
– Nu ska Smålandsstenar få sota för detta. Dags att vi tar revansch, säger Christer om nästa omgångs bortamatch.
Hemma i Bor förlorade BSK med uddamålet och även den gången strax före matchslut.
Efter matchen i Smålandsstenar återstår Osby hemma den 29 juni och cupmatch den 3 juli. Sedan blir det lite sommarlov.