Bor som bäst när det gäller

Fotboll Bors SK visade med eftertryck att man är ett värdigt division 5-lag. Man fram ett vinstgivande spel när man bortabesegrade Reftele GoIF med 3–1 (1–1).

Albin Svensson i blått. Arkivbild

Förutsättningen inför matchen var att Bor kunde hamnat på den negativa kvalplatsen., Men nu gick resultaten den vägen att man istället slutar som på övre halvan i serien som sexa.

– Vår seger var hur rättvis som helst. Vi bommade många chanser men till slut kom de avgörande målen, säger tränaren Andreas Karlsson.

Första halvlekens mål gjordes av Albin Svensson. Efter paus dominerade man och skapade massvis med chanser. Man kostade också på sig att missa en straff tjugo minuter före full tid.

Men så gick lagkaptenen och försvarresen med upp i ett anfall och det var just han som fick göra ledningsmålet. Och dryga fem minuter före slutet satta Albin Svensson spiken i kistan med att göra 3–1.

– Skönt slippa negativt kval och starkt av killarna att ta sig samman när det som mest behövdes som mest, summerar Andreas.

Ludvig Arvidsson och Albin Svensson kvitterar ut de bästa betygen.