Fotboll

Bor tog poäng i Ljungby

Fotboll Bors SK gav Ljungby IF dess andra poängförlust i damtrean i en match som slutade 1–1.

Johan Sandahl i BSK hade bara positiva omdömen idag och kort sagt:
– Skitkul.
Han är framför allt nöjd med att tjejerna nu verkar på väg uppåt efter en tidigare formsvacka.
– Det här var vår match, noterar han.
Bor hade klart flesta målchanser och i första halvleken var det bara stolpe och ribba som vid ett par tillfällen stoppade ledningsmål.

Matchen såg ut att sluta 0–0 men i matchminut 86 kom efter hörna 1–0 för Ljungby. I stället för att deppa satsade Bor framåt och i minut 89 kom kvitteringen genom Pernilla ”Pillan” Axelsson.

BSK-tjejerna gav allt och var bra på det mesta. Det var bara avslutningarna som inte höll tillräckligt god klass.

Lite extra plus till målskytten samt mittfältarna Matilda Jonasson och Sara Ögren. Även fyrbackslinjen måste få extra beröm.

– Nu kör vi järnet i de två sista matcherna före uppehåll, avrundar tränaren.