Bredaryd Lanna föll igen mot Kållered

Fotboll Bredaryd Lanna tog sig i dag an Kållered på bortaplan, ett lag som före dagens match låg tre poäng före i tabellen.

Nu är Kållered sex poäng före efter 2–1 (1–0).

Gästerna var inte alls med i första halvlek som helt rättvist vanns av hemmalaget.
– Vi varieté på tårna då men var nära att hålla undan, säger BLIK-tränaren Patrik Magnusson.

Det var först efter 44 minuter som Kållered tog ledningen.

I halvtid blev delen genomgång av vad som hänt och framför allt om att spela bättre. Det gjorde också i andra halvlek och var väl så bra som Kållered.

Kvitteringen kom i 55:e minuten genom Bujar Ferizi. man väntade sedan på ett ledningsmål fördes fanns målchanser. I stället fick hemmalaget en straff i 75:e minuten som man förvaltade till 2–1.

– Vi hade lite halvlägen till kvittering men mer än så blev det inte, noter Patrik Magnusson som är nöjd med spelat sista 45 minuterna.

BLIK kvitterade faktiskt me det målet blev bortdömt.

han ger extra plus till Patrik Friberg och Dennis Andersson. Även en del andra får godkänt men inte alla då det var några spelare som ”inte hade huvudet med sig”, som Patrik uttrycker det.

BLIK har nu förlorat båda matcherna mot Kållered. Nu gäller det att börja plocka poäng först inte drabbas av nedflyttningsspöket.
– Vi har Lerkil hemma närmast och det är en mycket viktig match för oss, avrundar Patrik Magnusson.