Brommapojkarna–IFK, slut: 2–1

Fotboll Värnamo.Nu är inte på plats när IFK Värnamo i dag gästar serieledande Brommapojkarna på Grimsta IP. Här lägger vi dock in lite fakta under matchens gång.

(95+) Matchen är slut.

(93) Utvisning, IFK: Pär Cederqvist, rött kort.

(90) Matchen är inne på tilläggstid.

(87) Spelarbyte, IFK: Albin Seger ut/Paulo Marcelo in.

85-87) BP ligger inte på försvar, har haft avslut utanför och på mål + hörna.

(85) Spelarbyte, BP: Kevin Kabran ut/Marko Nikolic in.

(84) Spelarbyte, IFK: Petar Petrovic in/Melvin Frithzell  in.

(81) MÅL: 2–1, Nick från Luca Gerbino Polo,  som haft flera avslut senaste minuterna.

(76) Ännu ett BP-avslut. Det står 17–2 i avslut.

(74) Spelabyte, IFK: Gentrit Citaku ut/Otto Eriksson in.

(67-70) BP pressar, har haft avslut utanför.

(63-66) Lite lugnare med BP:s anstormning.

(61-62) Avslut igen från BP och ny hörna. Det står 7–1 i hörnstatistiken.

(58-59) Vasst avslut från BP som Tobias Andersson avvärjde, men BP-hörna och avslut utanför.

(54-55) Nytt avslut från BP plus hörna.

(53) Två avslut utanför från BP.

(52) Spelarbyte BP: Imad Khalili ut/Luca Gerbino Polo in.

(48) Pär Cederqvist skadad, hjälptes av planen.

(46) Spelarbyte, BP: Kyle Konwea ut/Joel Qwiberg in.

(Kl 16) Andra halvlek är i gång.

PAUSFAKTA: Avslut på mål: 3–1, Avslut totalt: 8–2, Hörnor: 2–1, Frisparkar: 6–4.

(45) BP:s Victor Gyökeres gult kort och nu är också första halvlek slut.

(42) MÅL: 1–1. När det som bäst behövdes kunde iFK kontra och kvittera. Det var Oscar Johansson som gjorde målet, passning Albin Seger.

(40) Nära 2–0 efter avslut av BP:s Gyökeres.

(37-38) Frispark för BP i vasst läge och en hemmaspelare omkull, men ingen straff. Strax därefter nytt avslut, tätt utanför.

(35) IFK:s andra avslut levererade Oscar Johansson, dock utanför.

(30-33) IFK hann hämta andan under några minuter, men därefter har BP haft två nya avslut, ett utanför och det senast som Tobias Andersson räddade.

(22-26) IFK är pressat med en man kort och BP trycker på. De har haft en hörna och ett par avslut utanför.

(18) MÅL: 1–0: Markus Gustafsson, straff.

(18) Utvisning, IFK: I samband med neddragningen av BP-spelaren fick Fredrik Lundgren rött kort.

(17) IFK:s Fredrik Lundgren tvingas dra ner BP-spelaren Christopher Brandeborn och hemmalaget tilldöms straff.

(13-15) Press från BP men IFK är med i defensiven.

(8–12) Först hade BP hörna och något senare hade BP avslut på mål, följt av IFK-avslut från Simon Nilsson utanför.

(  4) BP i attack och Albin Seger tvingades ”ta” BP-spelaren. Gult kort för Seger.

(  3) Hörna IFK, Johan Andersson slog hörnan, BP:s målvakt boxade undan.