Fotboll

Brons för V-Södra P04

Fotboll Värnamo Södra P04 har spelat en cup i Halmstad och vann brons.

– Åtta killar var med spelade Bendt Bil Indoor Cup som är en 5-manna inomhuscup på konstgräs där 20 lag deltog, berättar David Issal som är huvudtränare för V-Södra P04.

Efter att varit obesegrade i gruppspelet med målskillnad 19–5 och gått till A-slutspel – blev det direkt semifinal mot ettan i grupp 2, Bergsjö IF.
–Det var ett lag bestående av enbart tekniska spelare och två storväxta killar som i princip gjorde vad de ville. Vi gjorde en halvdan match där vi blir passiva i vår spelidé och förlorade med 1–3. Målet som vi gör på Bergsjö är dock det ända de släpper in på hela cupen och vi pressade dem riktigt bra på slutet.

Det blev bronsmatch tre timmar efter semifinalen mot IFK Fjärås där V-Södra vann med 4–3 och bronset var ett faktum.

– Vi ledare är väldigt stolta över att vi återigen spelar den klart bästa fotbollen i hela turneringen där vi använder målvakten som en extra utespelare och gång på gång rullar upp motståndarna. Nästa cup vi ska på är Tomtecupen i Tingsryd den 28 december som också är på konstgräs, avrundar David Issal.

Stående från vänster: David Issal (tränare), Carl Sandberg, Melvin Berglund, Elias Blomberg, Adam Carnhagen och Stefan Örn (tränare). Sittande från vänster: William Berglund, Lukas Örn, Isac Thuresson och Oliver Gustafsson.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *