Dardania höll i 60 minuter mot D/H – tre mål av Böna

Fotboll Dardania höll i 60 minuter mot Dannäs/Hånger en sedan fick tidigare IFK Värnamo-målvakten Björn ”Böna” Åkesson, 40, fart på målskyttet.

Björn ”Böna” Åkeson som målvakt. Nu var han utespelare

I 60 minuter orkades Dardania står emot Dannäs/Hånger i bortamatchen.
Värnamolaget hade då 0–0 men sedan rasade allt och Dannäs/Hånger vann med hela 7–0.

Gästerans spelande tränare Tefik Ferizi var inte glad efter matchen.
– Vi spelade mot 13 man och då är det inte lätt, säger Tefik och tycker att det var minst sagt hemmadomare.
– Jag tycker att vi var det bättre laget i 60 minuter men med alla domslut emot oss och 1–0 för Dannäs så tappade vi, säger Tefik.

Jons Blomberg är tränare för Dannäs/Hånger och han tycker att domarna var mycket bra. Han berömmer också sina egna spelare för andra halvlek. I första menar han att man föll in i Dardanias lägre tempo.

– Vi fick igång vårt spel och kul att Böna fick göra tre mål i sin första match på länge.
Gamle ishockeyspelaren Jonas Bystedt svarade för två mål men ”Bysse” spelar numera fotboll flitigt.
Julius Nordin och Christer Ekdahl svarade för de två övriga målen.
Extra plus i laget till Böna men även till målvakten Jonas Hilding och Petter Lind.

Nästa match för Dardania är IFK Gislaved hemma den 25 maj. Dannäs/Hånger har ingen match förrän den 29 maj och motståndare är också IFK Gislaved men på bortaplan