Den goda formen fortsätter för nykomlingen: ”Tar jobbet för varandra”

Fotboll Efter en svag start har nu Rås LB fått upp ångan och under onsdagen besegrade de Vetlanda på bortaplan med 3 - 1.

Bild från en tidigare match. Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

Idel förluster i de fyra första matcherna. Men på de fyra senaste har det nu blivit sju poäng för Rås LB.
Jag har hela tiden försökt jobba med kollektivet och att vi ska jobba för varandra, inte fuska och hitta tålamodet Vi är som bäst när vi börjar rulla vårat spel, säger tränaren Evelina Elmersson.

Rås LB hade 2 – 0 efter den första halvleken.
Jag tycker att vi tar taktpinnen i första och rullar och hittar ett bra spel. Vi har tålamodet i alla lagdelar. Vetlanda kom inte till några farliga lägen. Så vi kontrollerade första halvleken.

Dock tycker tränaren att de slappnade av lite i den andra.
– Vetlanda höjer också tempot. Men det är aldrig så att jag känner att vi är på väg att tappa matchen.

Evelina Elmersson är också målvakt i laget och fram tills minut 82 hade hon hållit nollan. Men då fick Vetlanda en straff som de förvaltade.