BSK-damerna tappade poäng

Fotboll Bors SK spelade 1–1 borta mot Växjö DFF Boch det var en liten missräkning

– Växjö är ett spelskickligt lag och matchen var ganska jämn även om vi hade flest målchanser, noterar BSK-tränaren Christer Svensson.
Bor var mycket bra i förta halvlek och ledningsmålet av Sara Ögren var rättmätigt.

I andra halvlek kom Växjö tillbaka och efter cirka 60 minuter kom kvitteringen. Gästerna hade sedan fina tillfällen till segermål men 1–1 stod sig matchen ut.

– Det känns som att vi tappade två poäng, inte vann en, noterar Christer Svensson.

Elina Jonsson och Ida Blomqvist får extra beröm men alla kämpade bra i en match med mycket böljande spel.

BSK är åter serieledare nu men bara en poäng före tvåan Asarum B som har en match mindre spelad. Just Asarum står för nästa motstånd. BSK bjuder upp till seriefinal på Rastavallen på söndag kväll.