Bildextra: Femetta för Rydaholm

Fotboll Det dröjde för Rydaholms GoIF hemma på Kungshall innan målskyttet lossnade. 5–1 (1–0) mot Bodafors SK ser ut som en stabil seger men faktum är att Rydaholm gjorde tre av sina mål under matchens sista fem minuter.

Trots att Bodafors fick en spelare utvisad i första halvlekens slutskede fick man kvitterat i inledningen av andra halvlek. Rydaholm hade svårt att bemästra det numerära överläget. Tjugo minuter före slutet kom 2–1 men sen dröjde det som nämnts med de tre avslutande målen.

-Vi stabiliserade upp vårt tabelläge i seriens mittenskikt. Nu gäller det att jobba vidare för en bra slutplacering och hotet underifrån känns inte särskilt, säger lagets tränare Johan Elmblad.

Han är i stort sett belåten med lagets insats som helhet men tycker att man skulle stängt matchen tidigare. Bästa betygen till Leon Bujupi, Ramadan Bajrami och Jakob Elv.

Målen gjordes i tur och ordning av  Hjalmar Melkstam, Leon Bujup, Jakob Ekv, Adrian Shefqeti och Ivan Vasilj.