Fotboll

Fjärde raka förlusten för Hook

Fotboll Hook förlorade med 0–4, (0–1) mot Vrigstad. "Vi kan ta poäng från alla lag egentligen", menar tränaren Björn Erinder.

Arkivbild.

Hook hade många spelare borta på grund av studenten, examen, sjukdomar osv men gjorde ändå en hyfsat bra match enligt tränaren Björn Erinder.

– Vi har ett helt okej försvarsspel, vi har även anfallsspel och lite eget spel så att säga men i andra halvleken så orkar vi inte riktigt.

Vrigstad fick in ett mål i första halvleken och sedan ett till tidigt i andra halvleken. Sedan kunde Hook hålla dem borta ända till slutet då motståndarna fick in två mål i de sista tio minuterna.

– Vi var bara fjorton spelare och hade som sagt lite för mycket folk borta för när vi är fulltaliga och spelar så som vi vet att vi kan så har vi möjlighet att ta poäng från alla lag i den här serien men nu på senaste tiden så har vi inte riktigt varit där.

Erinder avslutar med att lyfta fram Alfred Stork som ”blev utsedd till Hooks bästa spelare i matchen” samt Fredrik Ceder som ”räddade mycket bollar idag”.

Nästa match spelas på lördag mot Norrahammar som för nuvarande ligger på kvalplats.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Hook stoppade dystra sviten - målvakten hjälte
LÄS MER:  Spänningen höll i sig - delad pott för Skillingaryds IS
LÄS MER:  Sjunde raka förlusten för Hook
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *