Fotboll

Hook slog Klevshult med tennissiffror

Fotboll I kvällens derby på Lindevallen vann Hook mot Klevshult med 6–1

Det var en match i strålande solsken och ett 60-tal åskådare som såg fram emot derbyt. De hann knappt sätta sig innan Hook tog ledningen i tredje minuten och följde upp med 2–0 i 14:e minuten. Därefter jämnade Klevshult ut spelet och fick en straff efter halva första halvleken, en straff som Henning Jorre satte elegant. Efter reduceringen hade Klevshult ett antal kvalificerade chanser att kvittera, men hade inte lyckan med sig. I stället så gjorde Hook tre mål på de sista tio minuterna i första halvlek och gick till paus med en 5–1-ledning. Kändes inte särskilt rättvist.

Andra halvlek blev mest att den spelades av och Klevshult orkade inte störa Hook. I en halvlek med mängder av chanser för Hook blev det ett mål och matchen slutade 6–1 till hemmalaget. Björn Erinder, lagledare i Hook framhöll laget som helhet och tyckte att de hade koll på matchen, även om det var lite gungigt innan de tre snabba målen i första Halvlek.

För Klevshults del är det tungt med fem raka förluster, men de tycker att de har fått ett tufft spelschema med matcher var fjärde dag ett tag. Trots allt vill de ge plus till målvakten Anders Fridell, Mattias Andersson och Ramish Mohammdi