Hooks IF klarade kvalplatsen

Fotboll Det var välbesökt och dramatiskt när Hook mötte Klevshult hemma på Lindevallen i en match som slutade oavgjord

Matchen slutade 1–1 med bägge målen i andra halvlek. Klevshult tog ledningen med 1–0 där Robert Glavas gjorde målet. Strax efter det målet kvitterade Hook genom Viktor Bäckdahl. Efter halva andra halvlek fick Klevshult en straff som räddades av Fredrik Ceder i Hooks mål.

Det var en besviken Anders Forsman, ledare i Klevshult som tyckte att de hade tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Trots det gav han extra beröm till målvakten Kadir Hajdovic och Filip Jedinets. Hooks tränare, Björn Erinder, var nöjd med resultatet som gav en andraplats och möjlighet att kvala till division fem. Extra plus gav han till Viktor Bäckdahl, Viktor Hjelm och Fredrik Ceder.