Horda tog en poäng mot bottenlaget

Fotboll Horda spelade idag mot bottenlaget Stockaryd men var inte riktigt med i matchen från start. Uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

Motståndarna fick ha mycket boll och lyckades tillslut göra ett mål i första halvlek och utökade sedan ledningen i början på andra halvlek. Därefter ryckte Horda upp sig och gjorde två mål vid 70 minuter spelade och hade även snudd på fler men fick nöja sig med en poäng när matchen slutade 2–2, (0–1).

– Det känns lite besviket att inte lyckas vinna men jag är ändå nöjd eftersom vi vände ett underläge, säger tränaren Aman Hassani.

Mirza Noori fick göra båda Hordas mål.

– Vi tappade våra positioner i första halvlek men sedan i andra halvlek började vi hitta varandra. I det stora hela tycker jag att vi var det bättre laget på plan matchen igenom och i slutet så hade bortalaget inte så mycket, fortsätter Hassani.

Hassani vill lyfta fram hela laget men även Mirza Noori som gjorde två mål, backlinjen som var stabil och målvakten Daniel Requena Valdes som kämpade matchen igenom.

– Jag är ändå nöjd med dagens match, avslutar Hassani.

Text: Linn Törnberg